Camping de Molenhoek

Viersterren familie camping De Molenhoek is een all round familiecamping in Kamperland, Noord-Beveland, Zeeland. Slechts 2 kilometer verwijderd van de Noordzeestranden, het Veerse Meer en het Nationaal Park De Oosterschelde.

Deze super kindvriendelijke camping biedt onder leiding van een professioneel team animatie in de schoolvakanties en de weekenden voor kinderen in alle leeftijden. Onder de naam Whatsupp?!? wordt er ook animatie specifiek voor tieners aangeboden.

Uniek in Nederland is het Interactieve Speelplein. Ideaal voor ouders die hun kinderen soms thuis met moeite kunnen verleiden om achter hun (spel)computer vandaan te komen. Het Interactieve Speelplein biedt een bijzondere combinatie van bewegen en/of spelen met behulp van gecomputeriseerde keuzemogelijkheden.

Camping De Molenhoek is onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder 2015 award en scoort hoog op diverse beoordelingssites.

De camping heeft mooie, ruime, groene plaatsen, afgebakend met heggen. Voor voortent of kampeermiddel kunt u beschikken over betegelde vloeren. De plaatsen zijn heerlijk beschut of juist zonnig.

Op een centrale plaats op het terrein ligt een mooi, pas vernieuwd en compleet verwarmd zwembad met kinderbaden, omringd door een flink aantal ligbedden en loungebanken voor de zonaanbidders.

Vanaf het lounge terras bij de onlangs geopende, gloednieuwe brasserie, kunnen de ouders zicht houden op de kinderen in het zwembad en in de speeltuin.

De brasserie biedt een uitgebreide kaart met ambachtelijke bereide verse streekproducten tegen vriendelijke tarieven en met opvallende veel aandacht voor aspecten als biologisch, duurzaam en fairtrade! Voor ontbijt, lunch, diner of een gezellig drankje kunt u bij brasserie de Molenhoek terecht. Bij de snackbar kunt u terecht voor een afhaalmaaltijd, snacks en/of vers gesneden friet. Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om een heerlijk ontbijt en/of groepsmaaltijd te bestellen in de brasserie tegen gereduceerd tarief.

Grenzend aan dit gezellige complex bevindt zich een speeltuin met speeltoestellen op duinzand, een mooi sportveld op gras en een grote big air trampoline voor de kinderen.

Het sanitair is zeer schoon en ronduit uniek, met onder meer een mooi nieuw sanitairgebouw, sanitair voor families met kinderen, minder validen en een babyroom. Voor de kinderen is er speciaal kindersanitair met verhoogde douches. Uiteraard is er ook een moderne wasserette.

Overnachten kunt u in eigen meegebrachte tenten op het daarvoor bedoelde groepsveld of in een van de supergave safari(groeps)tenten. De safaritenten zijn voorzien van stapelbedden en u heeft de beschikking over een staftent waarin u gezellig kunt eten of samen een activiteit kunt ondernemen.

Groepen (vanaf 20 personen) die graag met eigen tentjes, caravans en/of vouwwagens samen willen kamperen kunnen bij Camping de Molenhoek terecht op ons speciaal daarvoor bedoelde groepsveld. Zo staat u allemaal apart met uw eigen kampeermiddel, maar toch lekker bij elkaar.

Door het familiaire karakter van de camping en de ligging van zowel het groepsveld als de groepstenten is de Molenhoek niet het juiste adres voor groepen die een luidruchtig week(end)je feesten in de planning hebben.

Indien gewenst kan er een op maat gemaakt activiteiten programma voor uw groep samengesteld worden uitgevoerd door een professioneel team.

Familie camping de Molenhoek maakt graag een passende offerte. Op www.demolenhoek.com vind u alle informatie omtrent groepskamperen op deze luxe familie camping.