november 2015

Op zoek naar de leukste groepsuitjes?
 

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd van samenkomen, warmte en gezelligheid. Ook een tijd om met zijn allen terug te kijken op het afgelopen zakelijke jaar, te evalueren en te gaan werken aan 2016. En waar kan dat nu beter dan in de mooie provincie Zeeland? Er zijn hier legio mogelijkheden voor het hele bedrijf, uw zakelijke netwerk of cliënten. Of het nu gaat om een compleet inspiratieweekend, een teambuildingsdag aan het strand of een stadswandeling met snert… het kan hier allemaal.

Inspiratie voor uw uitje vindt u op www.opstapinzeeland.nl. De invulling kan variëren van een gezellige culinaire wandeling door een stad in Kerstsfeer tot blokarten in de harde winterwind - en daarna met gloeiende wangen opwarmen op het strandpaviljoen.

Moeite met kiezen uit het grote aanbod? De activiteiten staan op de site per thema gesorteerd (actief, culinair, maritiem, etc). En we helpen u natuurlijk ook graag op weg met een arrangement op maat. Daarnaast wijzen we u graag op de tips van onze partners in deze nieuwsbrief. Ook zij kunnen zorgen voor een onvergetelijk gezamenlijk uitje.

We wensen u fijne feestdagen toe en wat de plannen ook worden voor de wintermaanden, we wensen u alvast een prachtig 2016!

 
Slapen in een stoere safari tent, een beleving op zich!

Of u nu met uw familie, vrienden of school weg gaat, camping de Molenhoek biedt u diverse accommodaties van stoere safari tenten tot kamperen met uw eigen kampeermiddel. Gaat u voor basic of compleet verzorgd? Laat u verrassen en vraag een vrijblijvende offerte aan

Lees verder >>>

 
Portaal van Vlaanderen: indrukwekkend en leerzaam

Een interessante rondleiding over het sluizencomplex, een magnifiek uitzicht vanaf de radartoren, een rondvaart over het Kanaal van Gent naar Terneuzen en zeeschepen (bijna) aanraken: bij het Portaal van Vlaanderen beleef je het allemaal!

Lees verder >>>

 
Bowlen aan ’t Strand

Bowlen bij Sportcentrum Westerschouwen is een hele belevenis. Onze banen liggen tussen de duinen met uitzicht op zee. De geautomatiseerde bowlingbanen laten u ook bij slecht weer genieten van Zeeland. 

Lees verder >>>

 
Heerlijk! Een vergadering die strand(t) in Renesse

Gastvrij vergaderen midden in de duinen van Renesse. Een inspirerende omgeving, heerlijke hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen, uitstekende keuken en gezellige bar! 

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl