Watertoren Vlissingen

Luxe vakantiewoning aan zee

Met een gezelschap van 4 tot wel 16 personen kun je riant verblijven en genieten in en om de toren.Er is binnen de dikke muren van deze rookvrije watertoren onder meer een goed uitgerust woongedeelte; 3 badkamers, 5 toiletruimtes, een speelruimte in de kelder en een echte experience van het enorme watervat (in en er om heen). Zowel in het watervat als in de torenkamer kun je al zittend en relaxend aan 4 zijden genieten van een onmetelijk uitzicht over zee en het eiland Walcheren. En dit is nog niet alles. Op zo'n 36 meter hoogte heeft de watertoren nog een unieke uitkijktoren.

Recreëren buiten doe je in de riante tuin rondom (ca. 800 m2 perceel) met groot terras met volop zon en privacy. Op eigen terrein hebben we parkeergelegenheid voor 5 auto’s en een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

De Boulevard ligt op een steenworp afstand en is te voet in slechts een minuut bereikbaar. En aan de Boulevard ligt het badstrand, het zuidelijkste zuidstrand van Nederland waar je de voorbijtrekkende zeeschepen haast kunt aanraken. Ook het winkelhart en de vele restaurants liggen op loopafstand.

Zoek je voor een vakantie, een midweek of een weekeindje weg een onvergetelijke locatie, boek dan de watertoren van Vlissingen.

Voor meer informatie www.watertorenvlissingen.com

Adresgegevens

Watertoren Vlissingen
Badhuisstraat 187
4382 AM Vlissingen
+31(0)113-233388
info@watertorenvlissingen.com
www.watertorenvlissingen.com