Omnium Goes

Achter elke plant een andere belevenis

Omnium biedt tal van mogelijkheden voor een compleet, verzorgd dagje uit. Of het nu om een groot of klein gezelschap gaat, het team staat voor je klaar!

Het Tropisch bos is een ‘ethnobotanical garden’ wat laat zien hoe belangrijk de combinatie ‘Plants, People and Planet” is. Er staan ruim 350 verschillende tropische planten die allemaal een verhaal vertellen, van rubberboom, specerijen tot medicijnen.

Je leert er veel over de natuur, maar je kunt ook via de skywalk over de boomtoppen lopen of in de Bosbar genieten van een kopje fairtrade koffie of een tropisch drankje.

Speciaal voor groepen is er een ontdekkingstocht met een gids. Samen met de gids ontdek je het tropisch bos via al je zintuigen. Je ziet de wonderbaarlijkste planten, voelt de tropische warmte, proeft echt vers fruit, hoort hoe planten ‘praten’ en je loopt via de skywalk over de boomtoppen.

In het Tropisch bos zijn ook vele mogelijkheden op het gebied van vergaderingen of bijeenkomsten, er zijn vele mogelijkheden aangepast op jouw wensen!

 

Adresgegevens

Omnium
Zwembadweg 3
4463 AB Goes
+31(0)113-233388
info@omnium.nl
www.omnium.nl