Mei 2017

samen op stap in zeeland!

Het strand, de duinen en de weidse luchten in Zeeland zijn een eindeloze bron van inspiratie! Laat je creativiteit de vrije loop of steek samen de handen uit de mouwen. Of het nu gaat om een inspiratieweekend, teambuilding of een blijk van waardering; er is een zee aan mogelijkheden. Wij organiseren het allemaal! Ga op zoek naar de geheimen van Zeeland; proef, beleef en geniet!

Ben je op zoek naar de perfecte groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wens je advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen je graag met het organiseren van jouw groepsuitstap in Zeeland!

Stoomtrein Goes - Borsele

Stoomtrein Goes-Borsele is een rijdend museum en een originele manier om de Zak van Zuid-Beveland te bekijken. Op de houten banken in de 3e klasse of op het pluche van de 1e en 2e klasse geniet je van een ontspannen treinreis in een authentieke stoomtrein.

Lees verder >>>

 
Happy teambuilding Zeeland

Op prachtige, adembenemende locaties in Zeeland heeft Be Happy Events voor u de meest geweldige team building activiteiten. Beleef onze Zeeuwse Expeditie Games, waarbij verschillende spellen worden gespeeld om een goede band op te bouwen met vrienden of collega’s.

Lees verder >>>

 
Klok'uus: uitdagende en ontspannende groepsactiviteiten

Bij Klok’uus worden bedrijven en groepen gastvrij ontvangen. Je kunt Lasergamen, Boerengolfen, en Solex- en buggytochten rijden. Er is een gezellig restaurant en terras voor een hapje en een drankje.

Lees verder >>>

 
Sportief ontspannen op het Zeeuwse strand

Wat doet een sportief uitje met uw (sport)team, uw collega’s of uw werknemers? Natuurlijk bent u op zoek naar juist die ene leuke activiteit! Dan bent u bij Strandsport Zeeland aan het juiste adres.

Lees verder >>>

 
Achter elke plant een andere belevenis

Omnium biedt tal van mogelijkheden voor een compleet, verzorgd dagje uit. Of het nu om een groot of klein gezelschap gaat, ons team staat voor je klaar! Het Tropisch bos is een ‘ethnobotanical garden’ wat laat zien hoe belangrijk de combinatie ‘Plants, People and Planet” is.

Lees verder >>>

 
Luxe vakantiewoning aan zee

Beleef een heerlijke in de compleet gerestaureerde watertoren van Vlissingen, uit 1894. Met o.a. 7 slaapkamers, diverse badkamers (waarvan 1 met sauna), een privé tuin en nog veel meer.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl