Strandsport Zeeland

Sportief ontspannen op het Zeeuwse strand

Wat doet een sportief uitje met uw (sport)team, uw collega’s of uw werknemers? Natuurlijk bent u op zoek naar juist die ene leuke activiteit! Dan bent u bij Strandsport Zeeland aan het juiste adres.

Strandsport Zeeland gelooft dat mensen persoonlijk sterker worden als ze samen op het strand sportief bezig zijn. Hierdoor waait je hoofd letterlijk leeg. Door sportief bezig te zijn midden in de Zeeuwse elementen zijn uw mensen op een andere manier met elkaar in contact. Hierdoor krijgen ze andere inzichten en zullen ze beter functioneren in het dagelijkse leven.

In een actieve/sportieve setting op het Zeeuwse strand werkt u aan ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en/of teamontwikkeling. 

Strandsport Zeeland verzorgt sportieve groepsstrandactiviteiten van A tot Z. Als opdrachtgever heeft u er geen omkijken naar. Alle activiteiten zijn op maat (naar uw wens) en spelen zich af op het Zeeuwse strand.

Strandsport Zeeland ontzorgt, verzorgt en verhuurt. Hoe? Neem een kijkje in ons lookbook voor informatie over de activiteiten, locaties en onze dienstverlening of kijk op onze website.

Graag zijn wij u van dienst voor uw personeelsuitje, teambuilding, vergaderbreak en sportdag!

Adresgegevens

Strandsport Zeeland
L. Simonsestraat 2
4373 AV Biggekerke
+31(0)118-552658
info@strandsportzeeland.nl
www.strandsportzeeland.nl