Mei 2016

Op zoek naar de leukste groepsuitjes?

De lente maakte haperend zijn entree dit jaar, maar dit mag geen reden zijn er niet eens lekker op uit te trekken! En waar kan dit beter dan in Zeeland? 

Er zijn vele mogelijkheden voor uw bedrijf, zakelijk netwerk of cliënten. Of het nu gaat om een inspiratieweekend, teambuilding of een blijk van waardering. Wij organiseren het allemaal! Gezellig erop uit met familie of vrienden? Voor jong en oud is er veel te zien en te doen in Zeeland. Maak een stadswandeling, interactieve GPS-tocht of ga op zoek naar de geheimen van Zeeland; proef, beleef en geniet!

Bent u op zoek naar de perfecte groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wenst u advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen u ook dit seizoen weer graag met het organiseren van uw groepsuitstap in Zeeland!

Wijnproeven en genieten bij De Kleine Schorre

Altijd al meer willen weten over het groeiproces van de druif, het bottelingsproces van de wijn of wilt u gewoon lekker proeven wat Zeeland te bieden heeft? Bij Wijnhoeve De Kleine Schorre kunt u al uw vragen kwijt over wijnen en natuurlijk uitgebreid de wijnen proberen. 

Lees verder >>>

 
Sportief ontspannen op het Zeeuwse strand

Wat doet een sportief uitje met uw (sport)team, uw collega’s of uw werknemers? Natuurlijk bent u op zoek naar juist die ene leuke activiteit! Dan bent u bij Strandsport Zeeland aan het juiste adres.

Lees verder >>>

 
Ontdek de perfecte groepsaccommodatie

Bij een verblijf op Recreatiepark Klaverweide ontkomt u niet aan die heerlijke strandwandeling waar u al zo lang naar uit kijkt. Hier waait u heerlijk uit en grote kans dat u zeehonden spot! 

Lees verder >>>

 
Genieten aan de Oosterschelde in Hotel Wemeldinge

Kom met uw sportvereniging, vrienden of familie naar Hotel Wemeldinge voor een heerlijke tijd samen in het mooie Zeeland! Wij verzorgen graag uw overnachtingen, ontbijt, lunch(pakketten), diners, koffietafels en/of baravonden. 

Lees verder >>>

Ontdek de Stallandse schoonheid

Vanuit café An de Sloove organiseren wij allerlei activiteiten in de combinatie van actieve bezigheid aangevuld met gezellig eten. Dit kan een solextocht of natte laarzentocht zijn, maar ook genieten van de Oosterschelde op een zeilboot is mogelijk.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl