Recreatiepark Klaverweide

Ontdek de perfecte groepsaccommodatie

Bij een verblijf op Recreatiepark Klaverweide ontkomt u niet aan die heerlijke strandwandeling waar u al zo lang naar uit kijkt. Hier waait u heerlijk uit en grote kans dat u zeehonden spot!

Zoekt u een geschikte accommodatie voor een groot gezelschap? Bij Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet op slechts 1,5 km van het strand heeft u ruim de keuze uit zeven diverse groepsaccommodaties. Of u nu met een groep van 14 of 70 personen bent, er is aan bijna iedere groepsgrootte wel gedacht. De groepsaccommodaties zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging en iedere groepswoning beschikt over een gezellige woonkamer.

Op het park is er een groot sport- en speelveld. Trap een balletje op het voetbalveld of organiseer een wedstrijd bij de te gekke stormbaan. Regent het? Versla dan uw tegenstanders tijdens een tafeltennistoernooitje in de overdekte ruimte.

Ook buiten het park is er aan de Zeeuwse kust veel te beleven! Wat dacht u van avontuurlijk paardrijden op het strand of speel met de wind tijdens een training kitesurfen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan voor meer informatie op www.klaverweide.com

Adresgegevens

Recreatiepark Klaverweide
Kuijerdamseweg 56
4323 LC Ellemeet
+31(0)111-671859
info@klaverweide.com
www.klaverweide.com