Maart 2017

Trek erop uit in zeeland dit voorjaar!

De wintermaanden naderen hun einde en we kijken uit naar een nieuw en fris seizoen! Trek eropuit in Zeeland; verken de provincie te voet, te fiets of te paard. Waai uit op het strand, struin door pittoreske dorpjes of ga heerlijk watersporten. Van de duinen van Goeree tot het Zwin in Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland barst van de belevenissen! En met een gids ontdek je veel meer dan je zelf zou hebben gevonden.

Ben je op zoek naar de perfecte groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen je ook dit seizoen weer graag met het organiseren van jouw groepsuitstap in Zeeland!

Klaar voor actie op het strand?

Kitebuggyen, powerkiten, suppen, kitesurfen of brandingraften met je vriendengroep, familie of collega’s op het strand en na afloop genieten van een lunch of BBQ? Beleef het bij Vertigo Sports!

Lees verder >>>

 
Doe eens een dagje Ons Buiten!

Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens onze buitenactiviteiten. Voor de kindeen hebben we een avontuurlijke buitenspeeltuin én een binnenspeeltuin.

Lees verder >>>

 
Iedereen komt in VRIENDSCHAP

Vriendschap serveert vrolijk en (meestal) ontspannen lekker eten en drinken van eerlijke en mooie ingrediënten uit de regio. Alle dagen van de week werken wij eraan om iedereen zich thuis te laten voelen.

Lees verder >>>

 
Sportcentrum Westerschouwen, voor uw groepsactiviteit op maat

Sportcentrum Westerschouwen heeft vele mogelijkheden voor grote groepen. Voor partijen, familieuitjes, recepties, feesten en meer. Het centrum beschikt over faciliteiten voor een modern sportcentrum!

Lees verder >>>

 
Ontdek de perfecte groepsaccommodatie

Bij een verblijf op Recreatiepark Klaverweide ontkomt u niet aan die heerlijke strandwandeling waar u al zo lang naar uit kijkt. Hier waait u heerlijk uit en grote kans dat u zeehonden spot!

Lees verder >>>

 
Bij ons bent u "More than welcome!"

Het Hampshire Hotel – Renesse is de ideale groepsaccommodatie om een actief en ontspannen verblijf te beleven. Wij beschikken over tal van wandel- en fietsroutes om de mooie omgeving van Schouwen-Duiveland te verkennen. Dit alles culinair verzorgd!

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl