Hotel Wemeldinge

Hotel Wemeldinge, actief genieten aan de Oosterschelde

Hotel Wemeldinge is ideaal voor groepen tot 72 personen. We hebben 36 kamers, een restaurant, bar, verschillende zalen en groot terras in de tuin. Het hotel heeft een rustige ligging in een gezellig dorp met voldoende parkeerplaats en gratis WIFI. Er is veel te doen in de buurt en we helpen u graag aan tips. 

De kamers van hotel Wemeldinge zijn compact en gezellig ingericht, allen met eigen douche en toilet. We verzorgen graag uw buffetten, feesten, koffietafels en meer. Er zijn speciale groepsprijzen voor groepen vanaf 25 personen (afhankelijk van het seizoen en het type kamers en verzorging). 

Wemeldinge ligt aan de Oosterschelde en in de tweede fruitstreek van Nederland. Hotel Wemeldinge is hierdoor erg geschikt voor fietstochten tussen land en water. 

Voor groepen doen wij graag wat extra's. U kunt ons uw wensen kenbaar maken en we zullen samen bekijken hoe we dit voor u kunnen regelen.  Vraag naar onze arrangementen. We verzorgen graag (culinaire) excursies naar de Oosterschelde, maar helpen u ook bij zeehondentochten, zeiltrips, mindfullness, stedentripjes en andere uitjes.  
Het hotel is verder gespecialiseerd in lokale produkten, o.a. de Zilte Zaligheden, zoals oesters, mosselen, krukel en zeewier. 

Kijk voor meer informatie op www.hotelwemeldinge.nl.

Adresgegevens

Hotel Wemeldinge
Noordelijke Achterweg 62
4424 EG Wemeldinge
+31(0)113-622606
info@hotelwemeldinge.nl
www.hotelwemeldinge.nl