Juni 2017

Op stap in zeeland, genieten aan de kust!

Uitwaaien, zandkastelen bouwen, zonnen, de mooiste zonsondergang fotograferen, kiten, je bruiloft vieren, slapen en soezelen, een boekje lezen, hand in hand wandelen, over de golven staren, zwemmen, vissen, op paalhoofden klauteren of hardlopen… er is maar weinig waar de Zeeuwse stranden niet geschikt voor zijn. Zeeland heeft een lange kustlijn met kilometers aan fijne zandstranden waar je de tijd van je leven hebt.

Wanneer je door Zeeland rijdt, kom je altijd een keer bij het water uit. En bij het zien van een strook land aan de horizon begint het te kriebelen. Je wilt het liefst direct naar de overkant. Dat kan! Wij voegen graag een heerlijke vaartocht toe aan jouw groepsuitstap.

Ben je op zoek naar de perfecte groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen je graag met het organiseren van jouw groepsuitstap in Zeeland!

Welkom thuis bij de Zeeuwse Stromen

Met de Zeeuwse Stromen als gastvrije thuisbasis ver van huis raakt u geïnspireerd, kunt u heerlijk ontspannen en bijzonder actief zijn in Zeeland! Gelegen aan de duinen van Renesse, met het bruisende centrum op 750 meter afstand.

Lees verder >>>

 
Ga op tijdreis bij Stadhuismuseum Zierikzee

Het Stadhuismuseum Zierikzee vertelt het verhaal van monumentenstad Zierikzee en haar omgeving. De fraaie collectie, moderne presentatie en het bijzondere gebouw nemen je mee op een ontdekkingsreis door de tijd.

Lees verder >>>

 
Hotel Wemeldinge, actief genieten Oosterschelde

Hotel Wemeldinge is ideaal voor groepen tot 72 personen. We hebben 36 kamers, een restaurant, bar, verschillende zalen en groot terras in de tuin. Het hotel heeft een rustige ligging in een gezellig dorp met voldoende parkeerplaats en gratis WIFI. Er is veel te doen in de buurt en we helpen u graag aan tips. 

Lees verder >>>

 
Strike bij Bowling Goes!

Bowlingarrangementen met verschillende mogelijkheden als; Funcooking, Kinderparty's, Diners op maat, Bufetten, Schoolarrangementen, Jeugd- en familiearrangementen. Alles is mogelijk bij Bowling Goes!.

Lees verder >>>

 
Iedereen komt in VRIENDSCHAP

Vriendschap serveert vrolijk en (meestal) ontspannen lekker eten en drinken van eerlijke en mooie ingrediënten uit de regio. Alle dagen van de week werken wij eraan om iedereen zich thuis te laten voelen. 

Lees verder >>>

 
Doe eens een dagje Ons Buiten!

Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens onze buitenactiviteiten. Voor de kinderen hebben we een avontuurlijke buitenspeeltuin én een binnenspeeltuin. 

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl