Yogastudio Zeeland

Yoga en mindfullness op een eilandje

Voor natuur, rust en recreatie komt u naar Zeeland! Waar ervaart u dit meer dan op een eilandje midden in de Grevelingen. Staatsbosbeheer vaart u ernaar toe voor een bijzondere excursie in dit gebied, inclusief yoga en meditatiesessie verzorgd door Yogastudio Zeeland.

Het Zeeuwse eilandgevoel
Laat u verrassen op het verlaten eiland Veermansplaat! Op dit eilandje in de Grevelingen waant u zich met uw groep alleen op de wereld. Staatsbosbeheer en Yogastudio Zeeland brengen u terug naar de natuur.  Na de overtocht maakt u onder leiding van boswachter William van der Hulle een excursie door dit zeldzame gebied in Nederland, dat in deze hoedanigheid is ontstaan na het Deltaplan.  Deze excursie (waarbij u met geluk ook zeehonden spot) leidt uiteindelijk naar een plek op het eiland waar in de stilte een yoga/meditatie/mindfullness workshop plaats vindt. Nadien kunt u heerlijk nagenieten met een hapje en drankje.

Staatsbosbeheer en Yogastudio Zeeland hebben ruime ervaring met groepen en organiseren dit graag voor u. Neem een kijkje voor informatie over de activiteiten op onze website: Yogastudio Zeeland.

U kunt onze workshops ook boeken op een andere locatie, zoals op het strand. Graag zijn wij u van dienst voor uw personeelsuitje, teambuilding of vergaderbreak!

Adresgegevens

Yogastudio Zeeland
Koning Gustaafweg 2
45301 NP Zierikzee
+31(0)6-51244153
info@yogastudiozeeland.nl
www.yogastudiozeeland.nl