Juni 2016

allemaal naar buiten!

Het strand, de duinen en de weidse luchten zijn een eindeloze bron van inspiratie! Laat uw creativiteit de vrije loop en steek uw handen uit de mouwen. Bij de workshops draait het vooral om de kunst van het genieten!

Op zoek naar een uitstapje inclusief overnachting? In Zeeland bieden diverse accommodaties een gastvrij onthaal. Overnacht in een luxe sterrenhotel of sluit de dag af rond een kampvuur onder de sterrenhemel... gezelligheid kent geen tijd!

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wenst u advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen u graag met het organiseren van uw groepsuitstap in Zeeland!

Doe eens een dagje Ons Buiten!

Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens onze buitenactiviteiten. Voor de kinderen hebben we een avontuurlijke buitenspeeltuin én een binnenspeeltuin. 

Lees verder >>>

 
Plezier, spanning en ontspanning bij Klok'uus

Klok’uus heeft leuke activiteiten voor bedrijven en groepen met een gastvrije en gezellige horeca gelegenheid. Bij ons kun je o.a. boerengolfen, outdoor lasergamen of gezellig op het terras wat eten en drinken.

Lees verder >>>

 
Sportcentrum Westerschouwen, voor uw groepsactiviteit op maat

Sportcentrum Westerschouwen heeft vele mogelijkheden voor grote groepen. Voor partijen, familieuitjes, recepties, feesten en meer. Het centrum beschikt over faciliteiten voor een modern sportcentrum! 

Lees verder >>>

 
Uniek overnachten in stoere groeps-safaritenten

Een week(end) weg met familie, vrienden of collega’s? Wat denkt u van stoere safaritenten om te slapen en een ruime staftent om gezamenlijk te eten en/of een activiteit te ondernemen. 

Lees verder >>>

 
Iedereen komt in VRIENDSCHAP

Vriendschap serveert vrolijk en (meestal) ontspannen lekker eten en drinken van eerlijke en mooie ingrediënten uit de regio. Alle dagen van de week werken wij eraan om iedereen zich thuis te laten voelen.

Lees verder >>>

 
Yoga mindfullness op een eilandje

Voor natuur, rust en recreatie komt u naar Zeeland? Waar ervaart u dit meer dan op een eilandje midden in de Grevelingen? Staatsbosbeheer vaart u ernaar toe voor een bijzondere excursie in dit gebied, inclusief yoga en meditatiesessie verzorgd door Yogastudio Zeeland. 

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl