Omnium Goes

Kleurexplosie tijdens Orchidee├źnfestival

Om de tropen te ontdekken hoef je niet ver van huis. Kom naar het Tropisch bos van Omnium in Goes en ervaar hoe we bomen en planten – zonder het te beseffen – gebruiken in ons dagelijks leven.

Orchideeën zijn daar een mooi voorbeeld van. We gebruiken ze als decoratie in huis, maar ook om dranken en voedsel smaak te geven, zoals de peulen van de vanille orchidee. Vanille is na saffraan de duurste specerij ter wereld en niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar hoe komt dat en waarom is deze specerij zo duur? Ontdek dit verhaal en vele andere verhalen in het Tropisch bos van Omnium Sport & Recreatie in Goes.

Naast de mooiste orchideeën zie je ook zo’n 400 andere bijzondere bomen en planten, zoals de kapokboom, rubberboom, koffieplanten, specerijen en vele fruitsoorten.

Het Orchideeënfestival is van 25 maart t/m 17 april. Uiteraard bent u ook voor en na het festival van harte welkom. Het Tropisch bos is voor groepen elke dag open. Groepsreservering op aanvraag.  

Interesse in een groepsarrangement? Meer weten over het Tropisch bos of een arrangement boeken? Neem dan contact op via 0113-233388 of groepen@omnium.nl  of kijk op www.omnium.nl 

Adresgegevens

Omnium
Zwembadweg 3
4463 AB Goes
+31(0)113-233388
info@omnium.nl
www.omnium.nl