Klok'uus

Plezier, spanning en ontspanning bij Klok’uus!

Klok’uus heeft leuke activiteiten voor bedrijven en groepen met een gastvrije en gezellige horeca gelegenheid. Bij ons kun je o.a. boerengolfen, outdoor lasergamen of gezellig op het terras wat eten en drinken.

Als je van echte actie houdt, dan kies je voor outdoor lasergamen. Leef je helemaal uit op het Battlefield Live terrein met wilgenhagen, stapels hout en echte legerjeep. Of trek met het hele gezelschap het weiland in en speel een partijtjeboerengolf. Dit is de boeren-variant op het bekende golfspel. Een sportieve groepsactiviteit voor jong en oud. Het spel staat garant voor een dag vol gezelligheid, voor zowel grote als kleine groepen.

Ga de strijd aan met pijl en boog! Dit klinkt nogal bruut, maar bij Klok'uus is het mogelijk. Bij Arrow Play ga je uitgerust met masker, boog en pijl met foam-demping de strijd aan met elkaar. Wil je rustig genieten van het mooie Zeeuwse landschap? Kies dan voor een rondje Zuid-Beveland op een geruisloze elektrische solex. Er zijn verschillende mooie routes uitgezet.

Wij hebben een heel gezellig terras en restaurant voor een hapje en een drankje, maar verzorgen ook heerlijke buffettenwaarbij we vlees en vis bakken op onze Amerikaanse smoker.

Adresgegevens

Klok'Uus
Wissenkerkseweg 6
4458 SH 's Heer Arendskerke
+31(0)113-561306
info@klokuus.nl
www.klokuus.nl