Januari 2017

Nieuwsbrief Januari 2017

proef zeeland in 2017!

Wij wensen je allereerst nog een goed, gezellig en gemoedelijk 2017 toe! Ook in dit nieuwe jaar staat Zeeland weer volledig in gereedheid om jullie te ontvangen. Je kunt op vele plaatsen van alles proeven en beleven.

Ben je op zoek naar een stoere activiteit met jouw mannelijke collega`s, wij adviseren je graag op maat! Wat denk je van een tocht over de zandplaten bij laag water of een spannende paintball game? Leef je uit en kom volledig onder het slik terug om vervolgens heerlijk bij te komen tijdens een luxe diner.  Zo biedt Zeeland voor elk wat wils!

Ben je op zoek naar de perfecte groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wens je een advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen je ook dit seizoen weer graag met het organiseren van jouw groepsuitstap in Zeeland!

Plezier, spanning en ontspanning bij Klok'uus

Klok’uus heeft leuke activiteiten voor bedrijven en groepen met een gastvrije en gezellige horeca gelegenheid. Bij ons kun je o.a. boerengolfen, outdoor lasergamen of gezellig op het terras wat eten en drinken.

Lees verder >>>

 
Doe eens een dagje Ons Buiten!

Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens onze buitenactiviteiten. Voor de kindeen hebben we een avontuurlijke buitenspeeltuin én een binnenspeeltuin.

Lees verder >>>

 
Wijnproeven en genieten bij De Kleine Schorre

Altijd al meer willen weten over het groeiproces van de druif, het bottelingsproces van de wijn of wilt u gewoon lekker proeven wat Zeeland te bieden heeft? Bij Wijnhoeve De Kleine Schorre kunt u al uw vragen kwijt over wijnen en natuurlijk uitgebreid de wijnen proberen.

Lees verder >>>

 
Genieten aan de Oosterschelde in 
Hotel Wemeldinge

Kom met uw sportvereniging, vrienden of familie naar Hotel Wemeldinge voor een heerlijke tijd samen in het mooie Zeeland! Wij verzorgen graag uw overnachtingen, ontbijt, lunch(pakketten), diners, koffietafels en/of baravonden.

Lees verder >>>

 
Kleurexplosie tijdens Orchideeënfestival

Ontdek de meest bijzondere orchideeën tijdens het Orchideeënfestival van zaterdag 25 maart t/m maandag 17 april (2e Paasdag). Honderden orchideeën zorgen voor een prachtige kleurexplosie. Tijdens het festival zijn er speciale workshops, rondleidingen en tal van activiteiten. Boek een origineel groepsuitje en stap in de wereld van de orchidee!

Lees verder >>>

 
Zeeuwse Zilte Zaligheden in Zierikzee

Zodra u bij ‘De Proeverij’ binnenstapt, komt u terecht in een bourgondische wereld vol smaak en nostalgie. Het is niet toevallig dat het familiebedrijf is gevestigd midden in het traditionele en historische stadscentrum van Zierikzee.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl