Februari

Erop uit in Zeeland
Eindeloze strandwandelingen, boot- of fietstochten, creatieve workshops, watersport en meer. Van een dagje uit tot een compleet weekend. Groepsarrangementen Zeeland helpt je met het organiseren van je groepsuitstap. Laat je inspireren op www.opstapinzeeland.nl. Wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Meer informatie: www.opstapinzeeland.nl >>
 
Wat als de dijken breken?
Het Watersnoodmuseum vertelt over de watersnoodramp van 1953 en waterveiligheid. Het museum is gevestigd in de caissons die zijn gebruikt voor het sluiten van het dijkgat bij Ouwerkerk na de ramp.

Lees verder >>>
 
Doe eens een dagje Ons Buiten!
Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens één van de buitenactiviteiten. Voor de kinderen hebben we een avontuurlijke buiten- én binnenspeeltuin.

Lees verder >>>
 
Themacentrum Roosevelt Oud-Vossemeer
De voorouders van de presidentsfamilie Roosevelt komen uit het Zeeuwse dorp Oud-Vossemeer. In een indrukwekkend themacentrum ontdek je de boeiende geschiedenis van deze familie.

Lees verder >>>
 
Teambuilding op maat
Een workshop ijssculpturen maken of een kennismaking met curling. Ook in de wintermaanden heeft Ecco La Luna je heel wat te bieden. Ontdek uitgebreide indoor activiteiten, zoals de domino challenge, een interactieve quiz of vliegen met een drone. 

Lees verder >>>
 
VRIENDSCHAP café restaurant
Delen of voor jezelf bestellen. Originele gerechten met een glimlach op je bord. Verse en eerlijke ingrediënten in originele gerechten. Dat is eten en drinken in informele setting bij Vriendschap café restaurant.

Lees verder >>>
 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl