Mooie groepsaccommodaties aan zee

Heeftt u tijdens uw speurtocht naar leuke spots en activiteiten in Zeeland een leuk aanbod gevonden? Dan kan een bijpassende groepsaccommodatie aan zee natuurlijk niet ontbreken! Lees hier meer.

Op een prachtige locatie vlakbij de Brouwersdam ligt Recreatiepark Klaverweide met zeven mooie groepsaccommodaties vanaf 10 tot en met 70 personen. De huizen zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Ieder huis beschikt over een eigen tuin met tuinmeubilair, zo kunt u met mooi weer lekker van het zonnetje genieten.

Voor zowel jong als oud zijn er volop mogelijkheden op het park en in de natuurrijke omgeving. Op het park is een groot sportveld waar diverse (bal)spellen kunnen worden gespeeld. Verder is er een groot springkussen en zijn er diverse speeltoestellen. Is het slecht weer? Speel dan gezellig een potje tafeltennis in de overdekte ruimte of geniet van een lekker hapje en drankje in het restaurant.

Bent u enthousiast geworden en ziet u een verblijf aan de Zeeuwse kust wel zitten? Neem voor meer informatie contact met ons op via 0111 – 67 18 59 of info@klaverweide.com. Meer informatie over ons park vindt u hier: www.klaverweide.com.