Februari 2015

Op zoek naar de leukste groepsuitjes?
 

Op zoek naar een actieve dag uit, uitstapje, weekendje weg of een overnachting voor een groep collega’s, vrienden of familie? Groepsarrangementen Zeeland helpt u graag op weg. We nemen u daarbij de planning, al het regelwerk, de financiële afhandeling en kortom heel veel zorgen uit handen. Of u nu kiest voor een kort uitstapje of een complete vakantie, wij kunnen zorgen voor een unieke Zeelandervaring!

Wat dacht u bijvoorbeeld van het Delta Route arrangement, waarbij u ervaart hoe de Zeeuwen leven met de eeuwige strijd tegen het water.

Of bekijk ons complete aanbod op www.opstapinzeeland.nl

 
Dagje Ons Buiten  restaurant - sauna - buitenactiviteiten

Ben je op zoek naar een locatie voor een spetterend familiefeestje, jubileum, personeelsuitje, zakelijke bijeenkomst of bruiloft? Denk dan eens aan een Dagje Ons Buiten! 

Lees verder >>>

 
Kleur- en smaakexplosie tijdens de orchideeënweken

Zie, voel , ruik en proef de meest bijzondere orchideeën tijdens de orchideeënweken van 14 maart t/m 6 april. Orchideeën zorgen niet alleen voor een kleurenexplosie maar kun je ook eten. Boek een origineel groepsuitje en stap in de wereld van de orchidee! 

Lees verder >>>

 
Mooie groepsaccommodaties aan zee

Heeft u tijdens uw speurtocht naar leuke spots en activiteiten in Zeeland een leuk aanbod gevonden? Dan kan een bijpassende groepsaccommodatie aan zee natuurlijk niet ontbreken! 

Lees verder >>>

 
Heerlijk! Een vergadering die strand(t) in Renesse

Gastvrij vergaderen midden in de duinen van Renesse. Een inspirerende omgeving, heerlijke hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen, uitstekende keuken en gezellige bar! 

Lees verder >>>

 
 
Kom zeilen op de Oosterschelde 

Een schipper zet graag zelf de koers uit. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw medewerkers, uw team, klanten of vrienden hetzelfde bevrijdende gevoel te geven? Dat kan met SailForce | zeilevents. 

Lees verder >>>

 
Luxe avontuurlijke vaartochten met Rederij Denick

Rondvaarten en partycruises over het Veerse-Grevelingenmeer,Wester-Oosterschelde of b.v. richting Gent of Antwerpen. Op een van onze Luxe passagiersschepen met uitgebreide keuken vanaf 10 tot 200 personen. 

Lees verder >>>

 
 
Bowlen aan ’t Strand

Bowlen bij Sportcentrum Westerschouwen is een hele belevenis. Onze banen liggen tussen de duinen met uitzicht op zee. De geautomatiseerde bowlingbanen laten u ook bij slecht weer genieten van Zeeland. 

Lees verder >>>

 
Hotel Wemeldinge, genieten aan de Oosterschelde

Ons hotel staat bekend als een huiselijk en gastvrij hotel, zonder gedoe. Wij verwelkomen graag groepen en families. Met name voor fietsers en wandelaars is ons hotel zeer geschikt, omdat in de omgeving vele mooie fiets- en wandelroutes zijn. 

Lees verder >>>

 
Kroon op Renesse!

Het hotel is rustig gelegen, grenzend aan het natuurgebied "De Kop van Schouwen" op 1800 meter van het Noordzee-strand en op 5 minuten afstand van de bruisende badplaats Renesse. 

Lees verder >>>

 
Boerenhoeve Nieuwvliet: Gemoedelijke gezelligheid met sportieve ondertoon

Voor groepen van 10 -150 personen bieden wij de volgende groepsactiviteiten. 

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl