December

winter in zeeland!

Of het nu gaat om een citytrip, weekendbreak of een teamuitje. In Zeeland vind je voor elk wat wils. In deze koude wintermaanden kun je in Zeeland op vele plaatsen genieten van een warm stuk appelgebak of een heerlijke verse Zeeuwse bolus met dampende koffie. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod in Zeeland!

Naast tot rust komen en genieten kun je in Zeeland ook volop activiteiten op binnen- en buitenlocaties plannen met je groep. Zo biedt Zeeland voor iedere groep een passend arrangement.

Zin in een verrassend winters dagje uit? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op via 

+31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl

Het enige dat je zelf nog moet en doen is… genieten!
Welkom thuis bij de Zeeuwse Stromen

Met de Zeeuwse Stromen als gastvrije thuisbasis ver van huis raakt u geïnspireerd, kunt u heerlijk ontspannen en bijzonder actief zijn in Zeeland! Gelegen aan de duinen van Renesse, met het bruisende centrum op 750 meter afstand.

Lees verder >>>

 
Culinaire wandeling

Gezellig samen zijn, een prachtige stad of plaats ontdekken en heerlijk eten. Alle ingrediënten voor het perfecte groepsuitstapje. Zeeland biedt vele mooie plaatsen, waar enthousiaste gidsen je de mooiste details laten zien en de onbekende weetje vertellen. Gedurende de wandeling bezoek je verschillende restaurant, waar je kunt genieten van een 3-gangen menu.

Lees verder >>>

 
Doe eens een dagje Ons Buiten

Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens onze buitenactiviteiten. Voor de kinderen hebben we een avontuurlijke buitenspeeltuin én een binnenspeeltuin.  

Lees verder >>>

 
Winterse ijssculpturen bouwen

Verras je collega’s of vrienden met een boeiende workshop waarbij jullie zelf een ijssculptuur maken. Met hamers, beitels en een hoop fun gaan jullie een prachtig kunstwerk maken van een glashelder blok ijs. Met twee of drie personen werk je aan een blok, volgens een gekozen thema. Om er een echt teambuildingsuitje van te maken, moeten de ijssculpturen bij elkaar één geheel vormen. 

Lees verder >>>

 
Iedereen komt in VRIENDSCHAP

Vriendschap serveert vrolijk en (meestal) ontspannen lekker eten en drinken van eerlijke en mooie ingrediënten uit de regio. Alle dagen van de week werken wij eraan om iedereen zich thuis te laten voelen. 

Lees verder >>>

 
Op smokkeltour

Suiker, tabak, koffie en varkens…Alles wat los en vast zat werd na de Tweede Oorlog de grens over gesmokkeld. De opbrengst bood grensbewoners wat soelaas in zware tijden en werd daarom oogluikend toegestaan. Dat veranderde drastisch toen boter het meest winstgevende smokkelproduct van de geschiedenis werd. In de grensstreek ontstond een nietsontziend gevecht tussen douane en smokkelaars. Ga op stap met een gids en ontdek het rijke smokkelverleden van Zeeuws-Vlaanderen.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl