Hampshire Hotel – Renesse

Bij ons bent u “More than welcome”!

Het driesterrenhotel Hampshire Hotel - Renesse ligt op loopafstand van het centrum en strand van Renesse. Gaat u erop uit om de omgeving te voet of per fiets te verkennen? Schouwen-Duiveland heeft prachtige stranden en bijzondere natuurgebieden, zoals het gevarieerde gebied de Vroongronden en de Kop van Schouwen met het grootste bos van Zeeland.

Wandelen
Voor actieve wandelaars liggen bij de receptie van Hampshire Hotel – Renesse maar liefst 27 gratis wandelroutes klaar. Veel van deze routes leiden u door duinen en bossen, en met een beetje geluk komt u tijdens een wandeling langs de kustlijn zeehonden tegen, die op een zandbank liggen uit te rusten. Als u lid bent van Natuurmonumenten, kunt u ook een kijkje nemen in een van de vele beschermde natuurgebieden in de buurt.

Fietsen
Maar ook voor fietsers zijn wij de ideale uitvalsbasis. Wij beschikken over een afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunt voor uw elektrische fiets, wel zo handig tijdens uw verblijf. Ook voorzien wij u in fietsroutes met informatie van de VVV. Stuur uw wensen door en wij maken een aanbieding op maat voor u.

Stuur uw wensen door en wij maken een aanbieding op maat voor u.

www.hampshirehotelrenesse.com  

Adresgegevens

Hampshire Hotel – Renesse
Vroonweg 35
4325 DA Renesse
+31(0)111-462510
info@hampshire-renesse.nl
www.hampshirehotelrenesse.com