December 2016

zoek de warmte van zeeland op!

Of het nu gaat om een citytrip, weekendbreak of een teamuitje. In Zeeland vind je voor elk wat wils. In deze koude wintermaanden kun je in Zeeland op vele plaatsen genieten van een warm stuk appelgebak of een heerlijke Zeeuwse bolus met dampende koffie. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod in Zeeland!

Naast tot rust komen en genieten kun je in Zeeland ook volop activiteiten op binnen- en buitenlocaties plannen met je groep. Zo biedt Zeeland voor iedere groep een passend arrangement.

Ben je op zoek naar de perfecte groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wens je advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen je ook dit seizoen weer graag met het organiseren van jouw groepsuitstap in Zeeland!

Welkom thuis bij de Zeeuwse Stromen

Hotel- en Congrescentrum de Zeeuwse Stromen, in Renesse,  verwelkomt je met een adembenemende natuur! Ons viersterrenhotel is gelegen aan de prachtige duinen en op loopafstand van het centrum. Een gastvrije thuisbasis om Zeeland  te beleven!

Lees verder >>>

 
Iedereen komt in VRIENDSCHAP

Vriendschap serveert vrolijk en (meestal) ontspannen lekker eten en drinken van eerlijke en mooie ingrediënten uit de regio. Alle dagen van de week werken wij eraan om iedereen zich thuis te laten voelen. 

Lees verder >>>

 
Sportcentrum Westerschouwen, voor uw groepsactiviteit op maat

Sportcentrum Westerschouwen heeft vele mogelijkheden voor grote groepen. Voor partijen, familieuitjes, recepties, feesten en meer. Het centrum beschikt over faciliteiten voor een modern sportcentrum!

Lees verder >>>

 
Bij ons bent u "More than welcome!"

Het Hampshire Hotel – Renesse is de ideale groepsaccommodatie om een actief en ontspannen verblijf te beleven.  Wij beschikken over tal van wandel- en fietsroutes om de mooie omgeving van Schouwen-Duiveland te verkennen. Dit alles culinair verzorgd!

Lees verder >>>

 
Welkom bij Groepshotel de Schouwsche Boer

Gezelligheid en gastvrijheid; dit mag u verwachten als u en uw gasten verblijven bij Groepshotel de Schouwsche Boer op Schouwen-Duiveland. Dit is de ideale locatie voor een actief weekend met vrienden, familie of teamgenoten.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl