Strandsport Zeeland

Sportieve bedrijfsuitjes op Zeeuwse stranden

Deze zomer ben je vast wel op één van de Zeeuwse stranden geweest. En dan weet je: die liggen er niet alleen om te zonnen, maar ook om met z’n allen actief bezig te zijn! En dat doet Strandsport Zeeland.....

De maanden na de zomervakantie zijn de uitgelezen tijd om er weer met z’n allen tegenaan te gaan. Daarbij is het van belang dat alle neuzen dezelfde kant uit staan en de onderlinge relaties goed zijn. Maar hoe doe je dat? Strandsport Zeeland adviseert jou!

Wat dacht je van een vergadering aan zee, waarin je de doelen en strategie van je bedrijf deelt met je personeel? En daarna samen op het strand het doel ‘plezier in je werk’ realiseren met verschillende strandactiviteiten! Samen met jou maken we een programma op maat voor jouw groep. Gegarandeerd dat hierover nog lang wordt nagenoten op het werk!

Of een teambuilding, waarbij jij en je collega’s leuke groepsopdrachten op het strand doen en ondertussen elkaar nog beter leren kennen? Zeker weten dat je op je werk elkaar nog beter weet te vinden!

Maak gebruik van onze expertise, ons enthousiasme en ons netwerk in Zeeland. Beleef het strand met Strandsport Zeeland! Kijk op onze website www.strandsportzeeland.nl.

Adresgegevens

Strandsport Zeeland
L. Simonsestraat 2
4373 AV Biggekerke
+31(0)118-552658
info@strandsportzeeland.nl
www.strandsportzeeland.nl