Augustus 2017

op stap in zeeland!

Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of familieweekend op de agenda? Je voorpret start hier!

Zeeland heeft kilometerslange stranden en overweldigende watermassa’s om je op uit te leven. Blijf je liever op het droge? Dan hoef je je ook echt niet te vervelen, 60% van Zeeland bestaat namelijk uit land. De charme van Zeeland zit ook in de kleine dorpjes en stadjes, soms verstild, vaak ook vol bedrijvigheid.
Waar je ook bent in Zeeland, gezellige restaurants liggen hier altijd om de hoek. Je wordt er getrakteerd op typische Zeeuwse specialiteiten, koud van de grond of vers uit het water!

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wil je  advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Het enige dat je zelf nog moet en doen is… genieten!

Happy teambuilding Zeeland

Op prachtige, adembenemende locaties in Zeeland heeft Be Happy Events voor u de meest geweldige team building activiteiten. Beleef onze Zeeuwse Expeditie Games, waarbij verschillende spellen worden gespeeld om een goede band op te bouwen met vrienden of collega’s.

Lees verder >>>

 
Doe eens een dagje Ons Buiten 

Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens onze buitenactiviteiten. Voor de kinderen hebben we een avontuurlijke buitenspeeltuin én een binnenspeeltuin. 

Lees verder >>>

 
Zeeuwse Zilte Zaligheden in Zierikzee

Zodra u bij ‘De Proeverij’ binnenstapt, komt u terecht in een bourgondische wereld vol smaak en nostalgie. Het is niet toevallig dat het familiebedrijf is gevestigd midden in het traditionele en historische stadscentrum van Zierikzee.

Lees verder >>>

 
Ontdek de Stallandse schoonheid

Vanuit café An de Sloove organiseren wij allerlei activiteiten in de combinatie van actieve bezigheid aangevuld met gezellig eten. Dit kan een solextocht of natte laarzentocht zijn, maar ook genieten van de Oosterschelde op een zeilboot is mogelijk.

Lees verder >>>

 
Sportieve bedrijfsuitjes op Zeeuwse stranden

Deze zomer ben je vast wel op één van de Zeeuwse stranden geweest. En dan weet je: die liggen er niet alleen om te zonnen, maar ook om met z’n allen actief bezig te zijn! En dat doet Strandsport Zeeland!

Lees verder >>>

 
Stoomtrein Goes - Borsele

Stoomtrein Goes-Borsele is een rijdend museum en een originele manier om de Zak van Zuid-Beveland te bekijken. Op de houten banken in de 3e klasse of op het pluche van de 1e en 2e klasse geniet je van een ontspannen treinreis in een authentieke stoomtrein.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl