Wijnhoeve De Kleine Schorre

Wijnproeven en genieten bij de De Kleine Schorre

Altijd al meer willen weten over het groeiproces van de druif, het bottelingsproces van de wijn of wilt u gewoon lekker proeven wat Zeeland te bieden heeft? Bij Wijnhoeve De Kleine Schorre kunt u al uw vragen kwijt over wijnen en natuurlijk uitgebreid de wijnen proberen. Natuurlijk ook in combinatie met lunch of diner. Er zijn tal van groepsmogelijkheden, het gehele jaar rond!

In 2001 zag Wijnhoeve De Kleine Schorre het Zeeuwse licht. In samenwerking met het gerenommeerde Luxemburgse wijnbedrijf Cep d’Or is een strenge selectie van druiven gemaakt. De keuze van de druivenrassen is gebaseerd op een aantal criteria. Een daarvan is dat de wijnen naadloos aan moeten sluiten op het goede dat Zeeland al sinds jaar en dag te bieden heeft, namelijk de Zeeuwse Zilte Zaligheden. Deze zilte zaligheden bestaan uit: mosselen, de Oosterscheldekreeft, oesters, platvis, lamsoor en zeekraal. De keuze van de druivenrassen is daarom gevallen op de Pinot Gris, Pinot Blanc, Rivaner en Auxerrois.

Momenteel zijn er al 42.000 wijnstokken gepland. De wijngaard is uitgegroeid tot 10 ha. en is daarmee een van de grootste wijngaarden van Nederland. In de authentieke schuur van de Wijnhoeve zijn de kelder en het proefdomein ondergebracht. Tevens is er een uitgebreide winkel met wijn en streekproducten en een gezellige camping. Wist u dat de wijnen van de Kleine Schorre al bijna 10 jaar in de World Businessclass van KLM worden geschonken?

Zie voor meer info www.dekleineschorre.nl of info@dekleineschorre.nl of bel met: 0111-401550.

Adresgegevens

Wijnhoeve De Kleine Schorre
Zuiddijk 4
4315 PA Dreischor
+31(0)111-40155
info@dekleineschorre.nl
www.dekleineschorre.nl