Hampshire ArcHotel - Zeeland

Bij ons bent u “More than welcome”!

Het Hampshire Hotel - Renesse is de ideale groepsaccommodatie om met elkaar een actief en ontspannen verblijf te beleven. Van teambuildingsopdrachten in het congrescentrum tot een actieve sessie op het strand: wij organiseren voor u de perfecte bijeenkomst.

Het driesterrenhotel Hampshire Hotel - Renesse ligt op loopafstand van het centrum en strand van Renesse. Een ideaal hotel wanneer u wilt vergaderen, “team builden” of wandelen en fietsen op Schouwen-Duiveland. Dit noordelijkste schiereiland van Zeeland heeft prachtige stranden en bijzondere natuurgebieden, zoals het gevarieerde gebied de Vroongronden en de Kop van Schouwen met het grootste bos van Zeeland.

Wilt u een compleet programma op maat? Dat kan! Actieve strandsessie of vergaderen in een ontspannen omgeving? Wij maken voor u graag een programma op maat. Wij werken tevens samen met gerenommeerde bedrijven om van elke bijeenkomst een succes te maken.

Naast het zakelijke gedeelte zijn wij ook de geschikte locatie voor uw fiets- of wandelweekend. Er liggen maar liefst 27 routes voor u klaar! Ook de cultuurliefhebber komt aan zijn trekken: In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan het watersnoodmuseum in Ouwerkerk, Museumhaven Zeeland in Zierikzee of Deltapark Neeltje Jans.

www.hampshirehotelrenesse.com

Adresgegevens

Hampshire ArcHotel Zeeland
Vroonweg 35
4325 DA Renesse
+31(0)111-462510
info@hampshire-archotelzeeland.nl
www.hampshirehotelrenesse.com