Augustus 2016

allemaal naar buiten!

Het unieke samenspel van land, wind en water heeft in Zeeland voor prachtige natuur gezorgd. Loer naar de zeehondjes op de zandbanken, of speur naar haaientanden langs de vloedlijn bij Cadzand-Bad. Natuur moet je beleven en daar zijn in Zeeland genoeg mogelijkheden voor!

De enthousiaste en vakkundige medewerkers van Groepsarrangementen Zeeland helpen graag bij het samenstellen van een programma op maat. Wij houden rekening met je wensen en nemen de voorbereiding, planning en financiële afhandeling graag uit handen. Dat is pas ontspannen genieten!

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wens je advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen je graag met het organiseren van jouw groepsuitstap in Zeeland!

Op avontuur bij Deltapark Neeltje Jans

Op het kruispunt van natuur en techniek vindt u Deltapark Neeltje Jans, middenin het dammencomplex van het voormalig werkeiland Neeltje Jans U vindt hier een zeer uitgebreide tentoonstelling over de aanleg van de Deltawerken, film Ramp 1953 en de film over de bouw van de stormvloedkering.  

Lees verder >>>

 
Wijnproeven en genieten bij De Kleine Schorre

Altijd al meer willen weten over het groeiproces van de druif, het bottelingsproces van de wijn of wilt u gewoon lekker proeven wat Zeeland te bieden heeft? Bij Wijnhoeve De Kleine Schorre kunt u al uw vragen kwijt over wijnen en natuurlijk uitgebreid de wijnen proberen.

Lees verder >>>

 
Bij ons bent u "More than welcome"!

Het Hampshire Hotel - Renesse is de ideale groepsaccommodatie om met elkaar een actief en ontspannen verblijf te beleven. Van teambuildingsopdrachten in het congrescentrum tot een actieve sessie op het strand: wij organiseren voor u de perfecte bijeenkomst.

Lees verder >>>

 
Ontdek de perfecte groepsaccommodatie

Bij een verblijf op Recreatiepark Klaverweide ontkomt u niet aan die heerlijke strandwandeling waar u al zo lang naar uit kijkt. Hier waait u heerlijk uit en grote kans dat u zeehonden spot! 

Lees verder >>>

 
Happy Teambuilding Zeeland

Op prachtige, adembenemende locaties in Zeeland heeft Be Happy Events voor u de meest geweldige team building activiteiten. Beleef onze Zeeuwse Expeditie Games, waarbij verschillende spellen worden gespeeld om een goede band op te bouwen met vrienden of collega’s.

Lees verder >>>

 
Yoga mindfullness op een eilandje

Voor natuur, rust en recreatie komt u naar Zeeland? Waar ervaart u dit meer dan op een eilandje midden in de Grevelingen? Staatsbosbeheer vaart u ernaar toe voor een bijzondere excursie in dit gebied, inclusief yoga en meditatiesessie verzorgd door Yogastudio Zeeland. 

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl