April 2017

allemaal naar buiten!

Trek erop uit in Zeeland! Verken de provincie te voet, op de fiets of met de bus. Waai uit op het strand, ga lekker shoppen of geniet van alle gastronomische hoogstandjes die Zeeland te bieden heeft. Zin in een actief dagje? Leef je dan uit bij de Zeeuwse attracties of ga heerlijk watersporten.

Op zoek naar een uitstapje inclusief overnachting? In Zeeland bieden diverse accommodaties een gastvrij onthaal. Overnacht in een luxe sterrenhotel of sluit de dag af rond een kampvuur onder de sterrenhemel... gezelligheid kent geen tijd!

Ben je op zoek naar de perfecte groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen je ook dit seizoen weer graag met het organiseren van jouw groepsuitstap in Zeeland!

Welkom thuis bij de Zeeuwse Stromen

Met de Zeeuwse Stromen als gastvrije thuisbasis ver van huis raakt u geïnspireerd, kunt u heerlijk ontspannen en bijzonder actief zijn in Zeeland! Gelegen aan de duinen van Renesse, met het bruisende centrum op 750 meter afstand.

Lees verder >>>

 
Op avontuur bij Deltapark Neeltje Jans

Op het kruispunt van natuur en techniek vindt u Deltapark Neeltje Jans, middenin het dammencomplex van het voormalig werkeiland Neeltje Jans U vindt hier een zeer uitgebreide tentoonstelling over de aanleg van de Deltawerken, film Ramp 1953 en de film over de bouw van de stormvloedkering.

Lees verder >>>

 
Groepshotel Wemeldinge, ontspannen aan de Oosterschelde

Hotel Wemeldinge in midden-Zeeland is uitermate geschikt voor groepen en families om te verblijven (tot 72 man), te dineren, te vergaderen en zich te vermaken. We kunnen u adviseren over fietsroutes en activiteiten in de omgeving. Voldoende fietsstalling en gratis parkeermogelijkheden aanwezig.

Lees verder >>>

 
Ontdek de Stallandse schoonheid

Vanuit café An de Sloove organiseren wij allerlei activiteiten in de combinatie van actieve bezigheid aangevuld met gezellig eten. Dit kan een solextocht of natte laarzentocht zijn, maar ook genieten van de Oosterschelde op een zeilboot is mogelijk.

Lees verder >>>

 
Iedereen komt in VRIENDSCHAP

Vriendschap serveert vrolijk en (meestal) ontspannen lekker eten en drinken van eerlijke en mooie ingrediënten uit de regio. Alle dagen van de week werken wij eraan om iedereen zich thuis te laten voelen. 

Lees verder >>>

 
Uniek overnachten in stoere groeps-safaritenten

Een week(end) weg met familie, vrienden of collega’s? Wat denkt u van stoere safaritenten om te slapen en een ruime staftent om gezamenlijk te eten en/of een activiteit te ondernemen.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl