Campingpark Ons Buiten (Advertorial)

ONSpaviljoen
ONSpaviljoen ligt op loopafstand van het centrum van Oostkapelle. Wij bieden verschillende ontbijt-, brunch-, lunch- en dinerarrangementen.

ONSpaviljoen is in 2014 gerenoveerd en is nu een gezellig restaurant met eigentijdse  inrichting met een knipoog naar Zeeland.

ONSpaviljoen is dé partij voor een spetterend familiefeestje, jubileum, personeelsuitje, zakelijke bijeenkomst of bruiloft. Professionele vergaderapparatuur zoals beamer met scherm en microfoon zijn aanwezig.

Sauna & Wellness Ons Buiten
Sauna & Wellness Ons Buiten heet een oppevlakte van 250m² en biedt een Finse sauna, infraroodcabine, stoombad, unieke zoutgrot, whirlpool, relaxruimte, patio en een koud dompelbad  en is  geschikt voor groepen t/m 30 personen. In onze massagesalon werken we o.a. met. Zeeuwse Babbelaarsolie, mosselscrub en algenpakking. Massage- en beautyworkshops met producten van Z life zijn op aanvraag mogelijk.

Activiteiten
U heeft de keuze uit verschillende activiteiten, die allemaal geschikt zijn voor jong en oud. Steppen, fietsen, handboogschieten, GPS-tocht, bamboebuilding of andere activiteiten op maat.

Overnachten
Ook voor een meerdags verblijf kunt u bij ons terecht. ONSpaviljoen en Sauna & Wellness Ons Buiten zijn gelegen op Campingpark Ons Buiten met 300 ruime kampeerplaatsen en 50 bijzondere huuraccommodaties waaronder 12 Buitenchalets en 10 Hotelsuites.

 

Advertorial