Regen, nou ja....

Ik zit thuis aan de lunch, het giet. Moet ik door de regen naar Vlissingen om een stadswandeling te verzorgen? Ik kleed me om, een sneldrogende broek en een warme trui voor na afloop. Verder zie ik het wel. Als ik naar Vlissingen fiets miezert het, niet prettig. Ik mopper op de sluiswachters boven. Dit is toch niet afgesproken.

Bij de VVV wachten 16 mensen op me. Een gezellige groep die rekent op een leuke wandeling. Langzaamaan wordt het droog. Als de wandeling op de Oude Markt aankomt is het droog. Yesssss!!!

Het is een leuke wandeling waarin geschiedenis van vroeger en heden ten dage elkaar afwisselen. De wandeling duurt langer dan gepland maar bovenal; het blijft droog. Op het Bellamypark nemen we afscheid, ik dank voor de aandacht maar zeg niets over de regen die uitbleef. Ik wil toch ook niet erg arrogant zijn.

Als ik later naar huis fiets regent het een beetje.