Marianne Fenning stelt zich voor

Mijn naam is Marianne Fenning, gids in Zeeland sinds 1996. Begonnen voor het VVV in Middelburg en sinds 2000 actief in heel Zeeland.

Hoe het begon? In 1970 na 2 dagen training op weg gestuurd voor 10 daagse reizen met bussen vol Engelsen van Londen naar het Continent. Avontuur. Prachtig werk. Maar af en toe jaloers op die lokale gidsen die voor een paar uur mijn groep op sleeptouw namen om dan fris en vrolijk weer af te haken…. Zonder zorgen om mijn al dan niet lastige klanten. Want je zal ze maar hebben twee weken lang!

Na 3 seizoenen hield ik er mee op, reden: getrouwd. Na de opmerking van een vriendin zo’n 25 jaar later dat ‘dat wel wat voor mij was’, begon ik zelf als ‘lokale gids’. En wat ik al vermoedde werd bewaarheid,  na 17 jaar kan ik niet anders constateren dan dat het nog steeds leuk is, zelfs steeds leuker wordt, altijd vol verrassingen, altijd weer anders en altijd vol voldoening weer huiswaarts! At your service!

Marianne Fenning
Gids