Berkenhof's Tropical Zoo (Advertorial)

Avonturiers & natuurliefhebbers opgelet!
In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof’s Tropical Zoo valt er een hoop te beleven en bewonderen!

Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en gordeldieren. Van toekans tot gifkikkers en vlinders in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof’s Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen. Ook wandelt u langs de meest exotische planten en bloemen zoals metershoge bananenbomen en palmen of prachtig gekleurde orchideeën, hibiscussen en passieflora’s.

In de Fossielenmijn en Dino expo gaat u ‘ondergronds’ en ontdekt u mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dinosauriërs. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de overdekte Kidsjungle. Nieuw: heerlijk buitenspelen in Berkenhof’s Buitenspeelbos!

Voor echte natuurliefhebbers worden er regelmatig natuurklasjes in de Natuurschool gehouden. Ook worden er op reservering rondleidingen verzorgt waarin u kennis kan maken met alle bijzondere dieren en hun net zo bijzondere eigenschappen.

In Berkenhof’s Restaurant (200 binnen‐ en 100 buitenzitplaatsen) kunt u, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van de spannende jungle avonturen. Ook is Berkenhof’s Restaurant, in combinatie met een bezoek aan de Tropical Zoo, het perfecte recept voor een uniek familie‐ of bedrijfsfeest! Van lunchbuffet en high tea tot barbecue en warm‐ en koud buffet, het is allemaal mogelijk.

Leukste uitje
Wat een eer! Berkenhof’s Tropical Zoo is in 2015, voor het vijfde jaar op rij, gekroond tot het ‘Leukste ANWB uitje van Zeeland’.

Advertorial