Arrangementen

Gezellig met de vriendengroep of familie(reünie) naar Zeeland. Een heerlijke provincie waar voor iedereen (jong én oud) heel veel te beleven is. Eindeloze strandwandelingen, boottochtjes, creatieve workshops, watersporten, fietstochten en nog veel meer. Ontdek het gemak (en het prijsvoordeel) van het boeken van een compleet groepsarrangement van dagje uit tot weekend of complete vakantie. Wij kunnen het voor je regelen vanaf 10 personen.

Wat is er mogelijk?
Alles! Echt alles is mogelijk op het gebied van arrangementen. Wij lichten op deze pagina´s enkele voorbeelden van populaire arrangementen voor je uit, maar heb je een leuk arrangement gezien dat je een klein beetje wilt veranderen of heb je geheel eigen plannen, dan boeken we dat met evenveel gemak. We weten goed de weg in Zeeland en helpen jou zo aan een perfecte Zeelandervaring.

Arrangementen
Om het immense aanbod in Zeeland overzichtelijk te maken, hebben we een aantal arrangementen kant en klaar voor je samengesteld (maar zoals gezegd is alles mogelijk, dus hier kun je naar wens programma-onderdelen aan toevoegen of ze juist weglaten). Je kunt een dagje gaan watersporten en wat dacht je van een kreeftendagtocht, een stadwandeling gecombineerd met een proeverij of een strooptocht waarbij je per kano, mountainbike, kickbike, trekvlot of te voet 20 kilometer door het Zeeuws-Vlaamse landschap aflegt?

Bekijk onze kant-en-klaar arrangementen in Zeeland

Meerdaagse arrangementen
Je kunt voor een volle dag naar Zeeland gaan voor allerlei funactiviteiten, maar je kunt ook kiezen voor een meerdaags arrangement waarbij de activiteiten zijn uitgesmeerd over een compleet weekend en overnachtingen ook geregeld zijn. Een wandeltocht met bagagevervoer en elke avond een overnachting op een andere locatie is bijvoorbeeld mogelijk of je kunt meerdere dagen allemaal adrenalineverhogende sporten uit gaan proberen bij de Brouwersdam van ribvaren tot kitesurfen en waterjumpen.

Overnachtingen
Je kunt in Zeeland op meerdere vakantieparken prima terecht in een grote groepsbungalow maar wij kunnen ook hotelkamers, campingplaatsen of appartementen voor je regelen. Geef aan waar je naar op zoek bent en wij vinden de perfecte overnachting voor jou en je gezelschap.

Het gemak van een hostess
Hoe groter de groep, hoe meer er geregeld moet worden, niet alleen vooraf maar ook tijdens het uitstapje zelf. Dan kan een hostess uitkomst bieden. Hij of zij neemt (een deel van) de organisatie over en zo kan iedereen, inclusief jijzelf optimaal genieten van een fantastisch Zeelandarrangement.