| Stel je eigen offerte samen

Zeeuwse Erfgoedlijnen

Negen iconische verhaallijnen door het verleden van Zeeland, dat zijn de Zeeuwse erfgoedlijnen. Ze weerspiegelen de veelzijdigheid van de provincie: zijn gevarieerde landschap en rijke historie. De ligging aan zee en in de Scheldedelta heeft de loop van de geschiedenis van Zeeland voor een belangrijk deel bepaald. We danken er het polderlandschap aan met zijn lange kustlijn, en een verleden waarin de provincie verdronken, herrezen en betwist gebied was, handels- en agrarisch gewest tegelijkertijd, gelovend in vooruitgang en vernieuwing, in ondernemen en ontdekken, maar ook in behouden en beschermen.
Geïnspireerd door de negen verhaallijnen heeft Groepsarrangementen Zeeland hier kant en klare arrangementen voor samengesteld.

Populairste groepsuitjes

Winter met oesters en champagne

Deze wandeling brengt u naar de nostalgische oesterputten en sluit u af met een heerlijke oesterproeverij met champagne aan de oesterputten.

Culinaire wandelingen

Samen met een gids verken je één van de mooie Zeeuwse steden. Onderweg maak je drie keer een culinaire stop voor je voor- hoofd en nagerecht bij twee of drie verschillende restaurants.

Nationaal Park Oosterschelde

Lees hier meer over de mogelijkheden met groepen in het grootste nationaal park van Nederland!

Toeristische VVV informatie

De VVV's in Zeeland helpen je graag op weg! Voor uitgebreide toeristische informatie over Zeeland kun je terecht op de website van de Zeeuwse VVV's: www.vvvzeeland.nl.

Naar de website vvvzeeland.nl

Congresbureau ZeeYou

Op zoek naar een zakelijk arrangement of wil je een vergadering in Zeeland plannen? Ons Congresbureau ZeeYou helpt je hier graag bij op weg.

Naar de site van Congresbureau ZeeYou

Zoek je inspiratie voor leuke groepsuitjes in Zeeland?
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!